--> طريقة عمل اكواب البطاطا بالكراميل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اكواب / البطاطا / بالكراميل

طريقة عمل اكواب البطاطا بالكراميل

اكواب بطاطا بكراميل 

اكواب بطاطا بكراميل

المقادير :
كيلو بطاطا مشوية ومهروسة 
1/2 ملعقة هيل (الحبهان)
3ملعقة كبيرة عسل نحل 
2كوب كريمة خفق مخفوقة 
نصف كوب سكر بودرة 
صوص كراميل 
للتزيين : 
مكسرات 

شاهد ايضا : طريقة عمل كيكة قدرة قادر بالكريم كراميل الجاهز 

الطريقة :
في بولة انزل البطاطا المشوية او ممكن مسلوقة ومهروسة وانزل عليها الهيل والعسل واقلبها كويس اوي انزل السكر واقلب تاني لغاية ميمتزجو مع بعض .
2- في كيس حلواني او كيس سندوتشات واحط فيها البطاطا وكيس حلواني فيه كريم الخفق او ممكن كريم شانتي عادي جدا واجيب الكاسات او البولات  .
3- انزل طبقة من البطاطا وطبقة من المكسرات وطبقة من كريمة الخفق وشوية من صوص الكراميل واعملي طبقات كده وعلي الوش زيتي بكريز او اي مكسرات او اي فاكهة حسب المتوفر وصوص الكراميل مشية خيوط علي الوش التزيين ده بتاعك انتي ودخليها التلاجة ساعة تتماسك وبتتقدم سقعة حلوة اوي .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top