تدميس الفول
كوب من الفول
ربع كوب قمح
ربع كوب عدس
ربع كوب حمص
بصلة ارباع
1طماطم ارباع
رشة من الكركم
شاهد ايضا : طريقة عمل الطعمية البيتي
الطريقة :
1- الافضل اني اجيب الفول الفاتح والحباية الكبيرة وانقعة هو والحمص ليلة كاملة واغسل العدس بس والقمح كويس .
2-في الدماسة او الحلة الضغط وينفع حلة عادية بس تكون الومنيوم وانزل الفول والحمص والعدش والقمح والبصلة والطماطم ورشة كركم.
3- انزل علية مية مغلية لغاية ميتغطي خالص واغطية واحطة علي النار اول ميغلي اهدي النار خالص زي الشمعة واسيبة خالص براحتو هو بياخد من 4الي 6ساعات لكن لو حلة ضغط مش هياخد كل الوقت ده المده بتكون اقل المهم كل ساعتين تبشري علية ولو لقتية محتاج مية تزودية مية مغلية لان لو مية باردة الفولة هتنشف وهتديكي نتيجة مش حلوة وسبية لغاية ميستوي .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق