سيرب تقيل للحلويات الشرقيه (شربات )
مقادير السيرب :
2كيلو سكر
لتر ماء
2ملعقة كبيرة عسل ابيض او جلوكوز
عصير 2ليمونة
شاهد ايضا: طريقة عمل الكنافة بالقشطة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في حلة انزل المية والسكر واقلبهم كويس اوي واحطهم علي النار لغاية ميغلو اهدي عليهم النار واسبهم بعد 10دقايق ابتدي اختبرهم .
2- اول محس انو ابتدي يتقل انزلة اللمون ووالعسل الابيض واسبهم يغلو تاني بلاش تقلبي خالص عشان ميسكرش معاكي ولازم السكر يكون ابيض وناعم .
3- بعد محطينا اللمون والعسل اسبها تغلي دققتين واطفي واسيبة يبرد خالص واعبية في برطمانات نضيفة وناشفة خالص واحفظيهم في التلاجة لحين الاستخدام .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق