سجق شوارع
كيلو سجق
4فص ثوم مفروم
ملعقة كبيرة كزبره ناشفة
2بصل كبيرة مكعبات
4فلفل اخضر مكعبات
2طماطم كبيرة مكعبات
ملعقة كبيرة صلصة
ملعقة كبيرة زيت
شاهد ايضا : طريقة عمل السجق الشرقي بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في طاسة انزل الزيت واسخنة كويس اوي وانزل بالسجق واشوحة واول مياخد لون حلو انزل الثوم واقلبة تقليبة معاه ريحتة تظهر .
2- انزل الفلفل والطماطم والبصل والزبرة واقلب كويس وانزل الصلصة واقلب لغاية ماكل الخضار يدبل خالص واطفي ويبقا السجق جاهز فعلا خطير .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق