--> طريقة عمل شرائح اللحمة في الفرن - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home اللحمة / شرائح / فاطمه ابو حاتي / في الفرن

طريقة عمل شرائح اللحمة في الفرن

شرائح اللحمة في الفرن

المقادير :
نصف كيلو لحمة شرائح
بصلة شرائح
1فلفل حار شرائح
1فلفل رومي شرائح
1طمطم شرائح
قليل من الماء الساخن
3ملعقة كبيرة صويا صوص
2ملعقة كبيرة باربيكيو صوص
نصف ملعقة صغيرة كزبرة جافة
نصف ملعقة صغيرة بهارات سبعة
نصف ملعقة صغيرة زنجبيل بودر
نصف ملعقة صغيرة قرفة ناعمة
ملعقة كبيرة زبدة
نصف ملعقة صغيرة ملح
نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود

الطريقة :
1- انزل علي اللحمة الملح والفلفل والقرفة والجنزبيل والبهارات والكزبرة وابدء اتبل كل اللحمة المفروض اني اسبها ليلة في التتبيلة ولو مستعجلة اسبها من ساعتين الي 4ساعات عشان تاخد من التتبيلة ويبقا طعمها حلو .
2- طاسة علي النار انزل الزبدة والزيت يسخنم كويس انزل قطعة قطعة جنب بعض وبلاش انزلهم فوق بعض عشان كلهم ياخدو لون واحد وتسوية واحده اول مياخدو لون اقلبهم الناحية التانية واسبهم ياخدو لون حلو من الناحية التانية كمان .
3- اكمل باقي قطع اللحمة بنفس الطريقة واول مياخدو لون كلهم انزلهم مع بعض وانزل الصويا صوص والباربيكيو صوص عليهم ووشوية من المية سخنين واقلبهم مع بعض واسبهم يغلو في الطاجن او الصنية اللي هدخلها الفرن انزل الفلفل والبصل والفلفل الحار والطماطم في الارضية .
4- اقلبهم مع بعض واول مالمكونات تغلي ع النار انزلهم علي الخضارواغطيهم بالفويل  وادخلهم الفرن علي الارضية 10دقابق ع نار هادية واطلعها الرف الوسطاني واهدي النار لمده نصف ساعة واخرجها اقدمها لو حبة تاخد لون ولعي عليها الشواية .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top