التبوله
2كوب بقدونس مفروم
نصف كوب نعناع مفروم فريش
4بصل اخضر مقطع صغير
4طماطم مكعبات
نصف كوب برغل
للدريسينج:
نصف كوب عصير ليمون
نصف كوب زيت زيتون
رشة ملح
رشة فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل الكيش بالفراخ
الطريقة :
1- في بولة انزل البقدونس والناعناع والبصل والطماطم والبرغل .
2- لو بتحبي الرغل طري اغسلية و انقعية ربع ساعة ويتصفي كويس ولو بتحبة ناشف اغسلية بس وقلبي كل المكونات مع بعضها .
3- في بولة صغيرة انزل الليمون والزيت وملح وفلفل اسود واقلبهم لغاية متحسي انهم تقلو قلبي كويس وانزل السلطة في طبق التقديم وجمبها الدريسنج وقت التقديم انزله عليها واقلبها كويس واقدمها بالف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق