بسكوت التايجر
2كوب ونصف دقيق
نصف كوب سكر بودرة
نصف كوب زبدة بدرجة حرارة المطبخ
ملعقة كبيرة كاكاو
بيضة
ملعقة صغيرة بيكينج بودر
نصف ملعقة صغيرة فانيليا
رشة ملح
شاهد ايضا : طريقة عمل بسكويت بسكريم
الطريقة :
في بولة انزل السكر والزبدة واخلط المكونين لغاية ميكون الخليط عالي وهش ولونة ابيض زي الكريمة وانزل البيضة والفانيليا واخلط لغاية مالبيضة تختفي .
2- انزل علي الدقيق البيكينج بودر والملح واقلبهم كويس جدا وانزلهم علي الخليط واعجنهم لغاية متتكون عجينة اخد جزء صغير منها ربع العجينة وانزل عليها الكاكاو واعجنها كويس جدا .
3- اجيب كيسين نايلون وافرد العجينة بين الكيسين واقطع العجينة كور واوزعها علي العجينة الفاتحة بشكل عشوائي واضع الكيس تاني وافرد تاني وابدء اقطع بالقطاعة حسب الشكل المناسب .
4- في صنية مدهونة زيت او عليها ورقة زبدة وارص البسكوت وعلي فرن سخن علي 180درجة علي الرف الوسطاني مده من 15الي 20دقيقة لغايو ميستوي وياخد لون اشقر بسيط واخرجة وهو سخن من الصنية عشان ميلزقش .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق