--> طريقة عمل البغاشة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البغاشة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل البغاشة

بغاشة 

بغاشة فاطمه ابو حاتي

المقادير :
2كوب دقيق 
2بيضة 
2ملعقة كبيرة سمنة 
نصف كوب ماء 
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ملعقة صغيرة فانيليا 
2ملعقة كبيرة كاسترد او نشا 


الطريقة :
1- في العجان او ع ايدك في بولة نزلي الدقيق ويكون منخول ونزلي البيكينج بودر والكاسترد وقلبيهم ونزلي البيض والفانيليا والسمنة مع التقليب المستمر اول ميندمجو انزل المية واعجنها كويس اوي لمده 10دقايق .
2- اسيب العجينة ترتاح نصف ساعة وافردها كويس بسمك نصف سنتي واساوي اطرافها وباي قطاعة ليها شكل او عادية وقطعيها مستطيلات وبعدين مربعات واللي طلع من الجوانب لمية وريحية وافردية تاني .
3- سخني زيت غزير وابدئي نزلي الجين وبايدك معاها لغاية متاخد لون دهبي حلو ونزليها في الشربات والافضل انك تصفيها من اي عسل زيادة وقدميها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top