كفته وايت صوص
كيلو لحمة مفرومة مرتين
بصلة كبيرة مفرومة
ملح
فلفل اسود
رشة سكر
مقادير البشاميل :
3ملعقة كبيرة سمنة
4ملعقة كبيرة دقيق
لتر لبن (حليب )
2ملعقة كبيرة قشطة
2ملعقة كبيرة جبنة كريمي
او
كيري
لو متوفران
ملح
فلفل اسود
مونزاريلا
شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة الفراخ بالوايت صوص
الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبصل وملح وفلفل والسكر واعجن كل المكونات كويس لغاية محس ان اللحمة طلعت خيوط اشكلها وابدرها بالدقيق وانزلها في طاسة فيها زيت سخن اوي واعطيها تحميرة من كل النواحي.
2- في حلة انزل السمنة تسخن انزل الدقيق واقلب لغاية ملونة يبقا ابيض انزل اللبن يكون ساقع وبايدي التانية بقلب عشان ميكتلش وانزل القشطة والجبنة لو متوفرة وملح وفلفل اسود واقلب لغاية مقومها يتغير .
3- اجيب بيريكس وانزل فيه الكفتة ارصها وانزل عليهم اللبشاميل وعلي الوش ارش رشة مونزاريلا او شيدر واحطها علي صنية الومنيوم وادخلها فرن سخن اوي علي درجة حرارة 200واول متاخد لون من فوق اطلعها واقدمها بالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق