--> طريقة عمل الكفتة بالوايت صوص - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الوايت صوص / فاطمه ابو حاتي / كفتة

طريقة عمل الكفتة بالوايت صوص

كفته وايت صوص 

كفته وايت صوص فاطمه ابو حاتي

المقادير :
كيلو لحمة مفرومة مرتين
بصلة كبيرة مفرومة 
ملح
فلفل اسود
رشة سكر 
مقادير البشاميل :
3ملعقة كبيرة سمنة 
4ملعقة كبيرة دقيق 
لتر لبن (حليب )
2ملعقة كبيرة قشطة 
2ملعقة كبيرة جبنة كريمي 
او
 كيري 
لو متوفران 
ملح
فلفل اسود
مونزاريلا 

شاهد ايضا : طريقة عمل كفتة الفراخ بالوايت صوص

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبصل وملح وفلفل والسكر واعجن كل المكونات كويس لغاية محس ان اللحمة طلعت خيوط اشكلها وابدرها بالدقيق وانزلها في طاسة فيها زيت سخن اوي واعطيها تحميرة من كل النواحي.
2- في حلة انزل السمنة تسخن انزل الدقيق واقلب لغاية ملونة يبقا ابيض انزل اللبن يكون ساقع وبايدي التانية بقلب عشان ميكتلش وانزل القشطة والجبنة لو متوفرة وملح وفلفل اسود واقلب لغاية مقومها يتغير .
3- اجيب بيريكس وانزل فيه الكفتة ارصها وانزل عليهم اللبشاميل وعلي الوش ارش رشة مونزاريلا او شيدر واحطها علي صنية الومنيوم وادخلها فرن سخن اوي علي درجة حرارة 200واول متاخد لون من فوق اطلعها واقدمها بالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top