كبده بالرده
كيلو كبده شرائح
ملعقة كبيرة خل
2ملعقة كبيرة عصير ليمون
ملعقة صغيرة ثوم بودر
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة بهارات سبعة
ملعقة صغيرة ملح
للتغطية :
كوب ردة ناعمة
كوب دقيق
زيت غزير للقلي
شاهد ايضا : طريقة عمل الكبدة المشوية
الطريقة :
1- في بولة انزل الكبدة واللمون والخل والملح والفلفل والبصل والثوم والبهارات واقلب كل المكونات دي مع بعض واسبها من نص ساعة لساعة في التتبيلة هيا بتتشرب من التتبيلة اوام.
2- بعد متتبل انزل الدقيق علي الردة واقلبهم كويس واخرجها من التتبيلة انزلها في الردة بالدقيق واغطيها كويس واضغط عليها كويس وبعد مخلص كل الكمية واغطيها .
3- اسخن زيت غزير يكون سخن جدا والنار متوسطة وابدء انزل الكبدة واسبها لغاية متتحمر حلو وكل مالزيت يكون سخن الكفر صعب ينزل من ع الكبدة واطبعها علي مناديل مطبخ واقدمها ممكن كمان من غير متغطيها باي كفر بنفس التتبيلة في طاسة في زيت او جريل وتحمريها هتبقا حلوة جدا وقدميها بالف هنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق