--> طريقة عمل الكبدة بالردة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكبدة / بالردة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الكبدة بالردة

كبده بالرده

كبده بالرده

المقادير :
كيلو كبده شرائح
ملعقة كبيرة خل 
2ملعقة كبيرة عصير ليمون
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
ملعقة صغيرة بصل بودر 
ملعقة صغيرة بهارات سبعة 
ملعقة صغيرة ملح
للتغطية :
كوب ردة ناعمة 
كوب دقيق
زيت غزير للقلي 

شاهد ايضا : طريقة عمل  الكبدة المشوية 

الطريقة :
1-  في بولة انزل الكبدة واللمون والخل والملح والفلفل والبصل والثوم والبهارات واقلب كل المكونات دي مع بعض واسبها من نص ساعة لساعة في التتبيلة هيا بتتشرب من التتبيلة اوام.
2- بعد متتبل انزل الدقيق علي الردة واقلبهم كويس واخرجها من التتبيلة انزلها في الردة بالدقيق واغطيها كويس واضغط عليها كويس وبعد مخلص كل الكمية واغطيها .
3- اسخن زيت غزير يكون سخن جدا والنار متوسطة وابدء انزل الكبدة واسبها لغاية متتحمر حلو وكل مالزيت يكون سخن الكفر صعب ينزل من ع الكبدة واطبعها علي مناديل مطبخ واقدمها ممكن كمان من غير متغطيها باي كفر بنفس التتبيلة في طاسة في زيت او جريل وتحمريها هتبقا حلوة جدا وقدميها بالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top