--> طريقة عمل الشعرية باللحمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الشعرية / باللحمة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الشعرية باللحمة

شعرية باللحمه

الشعرية باللحمة فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو شعرية 
نصف كيلو لحمة مكعبات
بصلة مقطعة صغير 
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
2كوب شوربة مغلية 
زبدة 
زيت 
2فص مستكة 
رشة سبع بهارات 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل القلقاس بالخضرة 

الطريقة :
1- في صنية علي النار انزل زيت وزبدة يسخنم كويس اوي وانزل اللحمة واعطيها تشويحة حلوة لغاية متغير لونها خالص وتاخد لون حلو انزلها المستكة اول متسيح انزل الثوم واشوحهم مع بعض لغاية مريحتة تظهرانزل البصلة واشوحها معاهم لغاية متدبل .
2- انزلها فلفل اسود وبهارات وانزلها القليل من المية المغلية واغطيها واسبهم لغاية ماللحمة تدخل في السوا اكون محمرة الشعرية انزلها عليها واقلبهم مع بعض وانزلهم الشوربة يدوب تكون مغطية الشعرية واظبط ملحها واسبها تغلي وتتشرب واهدي النار لغاية مكلو يستوي كويس واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top