--> طريقة عمل طاجن البطاطس البورية بالفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البطاطس / البورية / بالفراخ / طاجن / مروة الشافعي

طريقة عمل طاجن البطاطس البورية بالفراخ

طاجن بطاطس بوريه بالفراخ

طاجن بطاطس بورية بالفراخ مروة الشافعي

المقادير :
نصف كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة 
2مكعب زبدة 
ملح
فلفل 
رشة جوزة الطيب 
صدور فراخ مكعبات 
فلفل الوان مكعبات صغيرة 
بصل مكعبات صغيرة 
مشروم شرائح
سمنة 
زبدة 
مونزاريلا 
شرائح شيدر 

شاهد ايضا : طريقة عمل طاجن تورلي بالفراخ بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي 

الطريقة :
1- اتبل الفراخ بالملح والفلفل وفي طاسة انزل الزيت والزبدة يسخنم كويس انزل الفراخ واعطيها تقلبتين كده لغاية متنزل ميتها وتشربها انزلها الفلفل والبصل والمشروم واقلب كل الخضار مع بعضة لغاية ميدبل والفراخ تستوي واتبلهم بملح وفلفل اسود.
2- في بولة انزل البطاطس المهروسة والزبدة وملح وفلفل ووز الطيب وادوق عشان اظبط طعم الملح واقلبهم كويس واجيب طواجن صغيرة او طاجن كبير حسب المتوفر .
3- انزل الفراخ وشوية من المونزاريلا واغطيها بالبطاطس واسويها بالمعلقة كويس وانزل علي الوش شرائح الشيدر ورشة مونزاريلا وادخلها فرن سخن علي الرف الوسطاني مده من 15الي 20دقيقة علي درجة حرارة 200هنسبها لغاية مالوش يلون خالص واخرجها اقطعها او اقدمها طواجن .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top