طاجن بطاطس بوريه بالفراخ
نصف كيلو بطاطس مسلوقة ومهروسة
2مكعب زبدة
ملح
فلفل
رشة جوزة الطيب
صدور فراخ مكعبات
فلفل الوان مكعبات صغيرة
بصل مكعبات صغيرة
مشروم شرائح
سمنة
زبدة
مونزاريلا
شرائح شيدر
شاهد ايضا : طريقة عمل طاجن تورلي بالفراخ بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- اتبل الفراخ بالملح والفلفل وفي طاسة انزل الزيت والزبدة يسخنم كويس انزل الفراخ واعطيها تقلبتين كده لغاية متنزل ميتها وتشربها انزلها الفلفل والبصل والمشروم واقلب كل الخضار مع بعضة لغاية ميدبل والفراخ تستوي واتبلهم بملح وفلفل اسود.
2- في بولة انزل البطاطس المهروسة والزبدة وملح وفلفل ووز الطيب وادوق عشان اظبط طعم الملح واقلبهم كويس واجيب طواجن صغيرة او طاجن كبير حسب المتوفر .
3- انزل الفراخ وشوية من المونزاريلا واغطيها بالبطاطس واسويها بالمعلقة كويس وانزل علي الوش شرائح الشيدر ورشة مونزاريلا وادخلها فرن سخن علي الرف الوسطاني مده من 15الي 20دقيقة علي درجة حرارة 200هنسبها لغاية مالوش يلون خالص واخرجها اقطعها او اقدمها طواجن .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق