شيكولاته بيضاء بيتي
المقادير :
50جرام زبدة
1/3كوب سكر بودرة
ملعقة صغيرة لبن بودرة
نصف ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة :
1- في حلة فيها مية بتغلي احط عليها بولة علي بخار المية واول مالبولة تسخن انزل الزبدة وافضل اضرب فيها لغاية متسيح خالص ومفيهاش اي كتل .
2- افضل اقلب فيها ساحت خلاص ابدء انزل السكر البودرة بالتدريخ مع الضرب الجيد بالمضرب اليدوي واللبن واضرب لغاية ميختفي خالص اخيرا الفانيليا .
3- افضل اضرب هحسها تقلت بسيط بقت زي الكريمة طبعا الفانيليا لو سائلة هتغمق سنة بسيطة عن العادية لو بودرة هتبقا فاتحة وفي قوالب سيليكون خاصة بالشيكولاتة هنزلها فيها وادخلها الفليزر تتماسك وطلعيها استعمليها عادي.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق