--> طريقة عمل زنجر الفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / زنجر / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل زنجر الفراخ

زنجر فراخ

زنجر فراخ

المقادير :
كيلو صدور فراخ
كوب بقسماط
كوب كورن قليكس
بيضة كبيرة 
4ملعقة كبيرة دقيق 
4ملعقة كبيرة نشا 
4ملعقة كبيرة دقيق الذرة الاصفر 
3/4ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
للتتبيلة :
2ملعقة كبيرة صويا صوص
2ملعقة كبيرة سويت شيلي صوص
ملعقة صغيرة مستردة 
ملعقة صغيرة شطة 
نصف ملعقة صغيرة بابريكا 
ملعقة صغيرة ملح
نصف ملعقة صغيرة فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل البانية المقرمش 

الطريقة :
1- في بولة انزل ملح وفلفل والبابريكا والسويت شيلي صوص والصويا صوص والشطة والمستردة واقلبهم كويس مع بعض وانزل فيها الفراخ واقلبهم والافضل اسبها في التتبيلة ليلة كاملة او 4ساعات في التلاجة .
2- بعد مالفراخ اتبلت اجيب بولة وانزل الدقيق ولانشا والدقيق الاصفر والبيكينج بودروالبيضة وملح وفلفل واقلبهم وانزل مية وحده وحده لغاية ميعطيني قوام البان كيك .
3- في طبق اخلط البقسماط والكورن فليكس واقلبهم مع بعض كويس جدا وانزل قطعة الفراخ في الخليط وانزل في التتبيلة الجافة وارصهم علي طبق جمب بعض واغطيهم وادخلهم الفليزر او التلاجة ساعة واقليها في زيت سخن جدا غزير لغايه متاخد اللون الدهبي واقدمها بالف هنا وممكن تشليها متغطية بالكفر بتاعها عادي في اطباق في الفليزر وقت الاستخدام.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top