--> طريقة عمل السبانخ بالشعرية والصلصة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home السبانخ / بالشعرية / والصلصة

طريقة عمل السبانخ بالشعرية والصلصة

سبانخ بالشعريه والصلصه

المقادير :
سبانخ 
كزبرا خضار 
بصلة كبيرة مقطعة صغير 
راس ثوم متوسطة مفرومة 
ملح
فلفل 
شطة 
صلصة 
2ملعقة كبيرة شعرية 

الطريقة :
1- اقطع السبانخ قطع صغيرة وانضفها كويس من اي اوراق صفرة واقطع عليها الكزبرا الخضرا واغسلهم كزا مرة في المصفا لغاية مالسبانخ ميتها تبقا نازلة منها نضيفة خالص .
2- اسبها تتصفا خالص لو عاوزة تخزنيها في كيس سندوتشات وبعد متتصفا خالص وتنشف انزلها الكيس وافضية من الهوا واتنية وادخلة الفليزر .
3- في حلة علي النار انزل زيت يسخن كويس انزل البصلة واقلبها لغاية متاخد لون دهبي انزل السبانخ واقلبها مع البصل واسبها لغاية متخس خالص وتنزل ميتها وتشربها تاني .
4- انزل ملح وفلفل وشطة وانزل عصير طماطم يغطيا ويكون خفيف والشعرية ورشة سكر عشان الحموضة واقلبهم واسيبها تغلي وتتسبك وفي طاسة ابتدي انزل الزيت يسخن انزل الثوم واقلبه لغاية ميدخل في اللون الاصفر وانزلة علي السبانخ واقلب كويس اول مالثوم يستوي والشعرية كده تبقا جاهزة واقدمها بالف هنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top