--> طريقة عمل صنية الفراخ بالارز سهله والطعم يجنن - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / بالارز / صنية / مروة الشافعي

طريقة عمل صنية الفراخ بالارز سهله والطعم يجنن

صنيه فراخ بالارز 

صنية الفراخ بالارز مروة الشافعى

المقادير :
عدد 4اوراك فراخ 
1عدد فلفل احمر رومي مقطع شرائح
كوب ارز بسمتي 
كوب ونصف شوربة دجاج
نصف كوب كريمة طبخ
2ملعقة كبيرة زبدة 
2ملعقة كبيرة زيت 
2فص ثوم مفروم
ملح-فلفل -بابريكا 
3ملعقة كبيرة بقدونس 

شاهد ايضا : طريقة عمل حلة الارز بالبطاطس الفراخ للشيف فاطمه ابو حاتى 

الطريقة :
1- علي الفراخ انزل ملح وفلفل وبابريكا واقلب التوابل بالفراخ اتبلها حلو كده وفي طاسة علي النار اسخن زيت وانزل علي المكان المتبل وارش علي الوش التاني ملح وفلفل وبابربيكاواعطيها لون حلو .
2- اسخن الشوربة واهدي عليها النار ومكان الفراخ انزل الزبدة وانزل الفلفل واشوحة والثوم واشوحهم وقبل مالثوم ياخد لون انزلة الشوربة والكريمة وملح وفلفل وبابريكا  وانزل الرز والفراخ من فوق واغطي واسيب الرز يتشرب واهدي النار واسيبو يستوي والفراخ تكمل سواها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top