--> طريقة عمل ام علي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home ام علي / مروة الشافعي

طريقة عمل ام علي

ام علي 

ام علي مروة الشافعي

المقادير :
6حبات كرواسون بايت
لتر لبن
نصف كوب سكر 
نصف كوب قشطة 
فانيليا 
مكسرات 
كريم شانتية 

شاهد ايضا : طريقة عمل الارز باللبن بطريقة المحلات 

الطريقة :
1- بيتي الكرواسون ودخلية الفرن يتحمص بسيط وكسرية وونزلية الطاجن وسخني اللبن كويس نزليلو السكر حسب الرغبة والفانيليا .
2- نزلي علي المكونات اللي في الطاجن المكسرات ونزلي اللبن وعلي الوش وزعي القشطة وعلي الوش نزلي الكريم شانتي المخفوق .
3- دخليها فرن سخن جدا علي اعلي درجة علي الرف الوسطاني لغاية متتماسك وتاخد لون حلو من فوق والكريم شانتي لكل كوباية كريم شانتي نص كوباية سكر بودرة منخول وكوب لبن من الفليزر مثلج واضربيه لغاية ميتماسك.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top