بسكويت نشادر
نصف كيلو دقيق منخول
ربع كيلو زبدة بدرجة حرارة المطبخ
كوب وربع سكر بودر منخول
2بيض بدرجة حرارة المطبخ
ملعقة صغيرة فانيليا
ربع كوب لبن بدرجة حرارة المطبخ
2ملعقة كبيرة نشا
ملعقة صغيرة ممسوحة بيكينج بودر
ملعقة صغيرة ممسوحة نشادر
شاهد ايضا : بسكوت الشاي بالشيكولاتة بطريقة الشيف مروة الشافعي
الطريقة :
1- في العجان او الكبة او بالمضرب الكهربائي نولي الزبدة والسكر واخلطي لغاية مالقوام يبقا ابيض كريمي نزلي البيض والفانيليا واخلطي تاني لغاية ميخلطة كويس اوي .
2- في بولة نزلي الدقيق والبيكينج بودر والنشا والنشادر وواقلبهم لازم البيكينج بودر والنشاد يكونو ممسوحين عشان ميفرش منك في الفرن ويبقا الموضوع صعب المهم تختبري وحدة واو اتنين في الفرن اختبري قبل الكمية كلها متدخليها عشان تكون ضمنة النتيجة .
3- نزلي اللبن يمتزج كويس وابدئي في تنزيل المكونات الجافة وحدة وحدة واخلطيهم كويس اوي مع الزبدة والسكر والبيض واللبن واخلطيهم كويس اوي مع بعض وزي مقلنا اختبري وحدة او اتنين لو فرش منك معلقتين دقيق هيقضو الموضوع مصمكن كمان تستخدي بدل اللبن عصير برتقال وبشر برتقال هيبقا بسكوت بالبرتقال وبيتعمل بالقمع والمكنة عادي جدا .
4- بعد مختلط كل المكونات اعجنيها انتي بايدك تاني ونزلية في القمع او بالمكنة وابدئي شكلي بالبلبلة اللي تكون مبطنة وابدئي شكلي البسكوت بالطول اللي تحبية ودخلية فرن سخن جدا علي الرف الوسطاني علي 170 لغاية مياخد لون من تحت ومن فوق حلو وخرجية وقدمية بالهنا .
تسلم ايدك وعينكي كل وصفاتك جميله وحلوى زيك وسهله جدا وبتتفهم بسرعة😘😘😘😘😘
ردحذفحبيبتى تسلميلى انتى اللى جميله ربنا يخليكى وتسلمى لزوقك ياقمر
حذفتسلم ايدك علي الاكلات الجميله
ردحذفحبيبتى تسلميلى 😘😘😘😘😘
حذفتحفةةة ماشاء الله تسلم ايدك👌🏿👌🏿👌🏿👌🏿💖💖
ردحذف