مخبوزات مربي
عجينة الباف بيستري
مربي فراولة
شيكولاتة خام سايحة
اسبرينكيلز للتزيين
شاهد ايضا : سمبوسك الباف باستيري بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- اخد قطعة من عجينة الباف باستري وافردها ع شوية من الدقيق تكون شريط مستطيا واقسمها اتنين وفي النص ادهن مربي .
2- انزل عليها القطعة التانية وابدء اقفل بالشوكة من كل الجهات وارصهم علي صاج وادخلهم فرن سخن علي 200يخدو لون بسيط واخرجهم انزل عيهم الشيكولاتة وازينهم .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق