--> طريقة عمل بسكوت الافران المحشي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الافران / المحشي / بسكوت

طريقة عمل بسكوت الافران المحشي

بسكويت افران محشي

بسويت افران محشي

المقادير :
للعجينة :
2و3/4كوب دقيق منخول
كوب زبدة لينة بدرجة حرارة المطبخ
نصف كوب سكر بودرة منخول
2بيضة 
ملعقة صغيرة فانيبليا سائلة 
رشة ملح
للحشو :
كوب وربع تمر (البلح) 
ملعقة كبيرة زبدة 
نصف ملعقة كبيرة قرفة 

شاهد ايضا : طريقة عمل بسكوت التايجر 

الطريقة :
1- في بولة انزل الزبدة والسكر واخلطهم مع بعض بالمضرب الكهربائي لغاية مالقوام يبقا كريمي نزلي بيضة وفانيليا اول متختفي مع الخفق نزلي البيضة التانية مع الخفق كويس جدا .
2- اول مالقوام بقا خلاص متجانس  نزلي الملح علي الدقيق ونزلي شوية بشوية مع الخفق لغاية مالعجينة تلم وتكون طرية ممكن تعملي الخطوة دي بايدك .
3- في بولة نزلي التمر ولو هتستعملي عجوة جاهزة استعمليها بنفس الطريقة ونزلي القرفة والزبدة واعجنيها كويس جدا لغاية متبقا في ايدك ناعمة كده هيا جاهزو للحشو .
4- خلي بالك من الخطوة دي لو هتحشي بالعجوة يبقا هتفردي العجينة وتفردي عليها كل العجوة وتبتدي تلفي لفة وتقطعي ولفة تانية وتقطعي وهكذا للاخر وتبرمي الرول اللي قطعتية  وضغطة بسيطة علي الرول يكون متساوي من فوق وتبتدي تقطي ونزلي علي صنية مدهونة زيت خفيف .
5- لو هتحشي تمر هتقسميها كور ابرمي القطعة وافرديها خفيف وبالعجوة اعميها صوابع واحشي واقفلي وابرمية تاني وبعدين تبطيطة خفيفة وقطعي خلصي الكمية ودخلية فرن سخن جدا علي 180علي الرف الوسطاني مده 8الي 10دقايق وبالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top