--> طريقة عمل البلوبيف في البيت - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البلوبيف / في البيت

طريقة عمل البلوبيف في البيت

بلوبيف في البيت 

بلوبيف

المقادير:
كيلو لحمة
قطع دهن 
ورق لورا
كزبرة ناشفة حبوب
كزبرا خضرا 
لتر مياه
فلفل اسود حبوب
حبهان 
2ملعقة كبيرة ملح
المرحلة الاخري :
لحمة مخللة بالدهن 
بنجر 
بصل 
ملح
فلفل اسود
مياه 
المرحلة الاخيرة :
اللحمة المسلوقة 
الدهن
بصلة 
بنجر 
ملعقة صغيرة بهارات لحمة 
2فص ثوم
2ملعقة كبيرة مرقة

شاهد ايضا : طريقة عمل لانشون بيف

الطريقة :
1- في بولة انزل المياه واللورا والحبهان والفلفل الاسود والكزبرة الخضرا والناشفة والملح واقلب كل المكونات دي مع بعضها كويس اوي وانزل اللحمة والدهن واجيب بولة اصغر احطها فوق اللحمة وهيا في البولة الاكبر وانزل ع البولة اللي فوق كيس سندوتشات مليان مية يكون تقل علشان اللحمة مطوفش ع الوش واسبها 3ايام واحسب من اليوم اللي عملتها فية .
2- مينفعش اسبها اكتر من كده لكن ممكن اقلل يوم بعد ميمر ايام التخليل اشطف اللحمة شطفة سريعة واسخن مية سخنة جدا انزلها فلفل اسود وبصل والبنجر وانزل اللحمة والدهن واسبها تغلي واهدي النار وانساها لغاية متتهري خالص .
3-بعد ماللحمة والدهن استوم اسبها تبرد وانزلها الكبة ومعاها قطعة من البنجر قطعة من البصل والدهن والمرقة اللي اتسلقت فيها وافرم كويس جدا لغاية متتفرم ناعم انزلها بعد الفرم الثوم وبهارات للحمة وافرم تاني كويس جدا واجيب قال مربع او مستطيل وابطنة بلاستيك فل وانزل البلوبيف واغطية كويس اوي وادخلة التلاجة لتاني يوم واخرج حسب الطلب .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top