--> طريقة عمل برجر الفراخ المشوي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / المشوي / برجر / مروة الشافعي

طريقة عمل برجر الفراخ المشوي

برجر فراخ مشوي

برجر فراخ مشوي مروة الشافعي

المقادير :
2صدور دجاجة كاملة 
1ورك دجاج مخلية 
ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة كسبرة ناشفة 
ملعقة كبيرة بصل بودر 
ملعقة كبيرة ثوم بودر 
ملعقة كبيرة نشا
2ملعقة كبيرة بقسماط خشن
للتقديم :
عيش كيزر
جبنة 
خس
مايونيز 
بصل 

شاهد ايضا : طريقة عمل برجر اللحمة 

الطريقة :
1- في الكبة انزل الفراخ والملح والكزبرة والثوم والبصل البودر والنشا والبقسماط وافرمي كويس اوي .
2- هاتي غطا او مكبش برجر وحطي اكياس سنندوتشات مفتوحة وحطي كيس وقطعة برجر وبططي بايدك كده علش شكل الغطا او بالمكبس هيكون اسهل بكتير .
3- اقفلي علي كل واحدة الكيس ورصيهم في علبة واحفظيهم في الفليزر لما تعوزي طلعي واقلي او اشويي علي طول  انا هشويها علي الجريل مسحة زيت يسخن وانزل البرجر ياخد لون من تحت اقلبة ياخد لون وهيكون استوي هو مش بياخد وقت كتير .
4- بعد متخلصي نزلي بقا العيش ياخد لسعة كده مكان البرجر وادهني بقا العيش مايونيز وكاتشب حطي خس والبرجر ورومي او شيدر وبصل وطماطم وعيشي بقا وعيشي اولادك في اجواء المطاعم وجمبهم شوية بطاطس .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top