برغل بالشعرية
2كوب برغل خشن
كوب شعرية
لتر ماء مغلي
مكعب مرق دجاج
2ملعقة كبيرو زبدة
2ملعقة كبيرة زيت
نصف ملعقة صغيرة كمون
2ملعقة صغيرة ملح
ملعقة صغيرة فلفل اسود
شاهد ايضا : طريقة عمل الارز بالشعرية بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في حلة علي النار انزل الزيت يسخن كويس انزل الزبدة وانز الشعرية علي طول عشان لو الزبدة اغمقت هتغمق الشعرية انا افضل اشوحها لغاي متاخد لون دهبي.
2- بعدها انزل البرغل وهو بيكون مغسول بس وافضل اقلبهم مع بعض اشوحهم كويس لغاية مالفريك يسخن جدا عشان يبقا مفلفل انزلة ملح وفلفل وكمون ومكعب المرق واقلبهم مع بعض.
3- انزل المية تكون بتغلي ممكن استغني عن مكعب المرق وانزل شوربة تكون بدل المية تعطي طعم حلو المية يدوب تكون مغطية البرغل اول ميغلي ويتشرب اهدي النار واسيبة يستوي واول ميستوي اقدمة .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق