صنية جلاش بالفراخ والجبن
لفة جلاش
نصف كوب لبن
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر
نصف كوب زبدة ع زيت
حشوة الفراخ الجاهزة
ميكس جبن
شاهد ايضا : طريقة عمل اصابع الجلاش البانية
الطريقة :
1- اجيب صنية وافرد الجلاش وابتدي اقش الجلاش بنفس مقاش الصنية ادهن الصنية كويس بالزيت وانزل 4طبقات من الجلاش بين كل طبقة والتانية ادهن دهنية بسيطة من الزبدة علي زيت .
2- اخد ورق الجلاش الباقي احط علي الاطراف نص برة ونص لجوة من كل الجوانب واللي قضناه احطة في النص المهم الدهن الكويس لكل ورقة نحطها في الصنية .
3- اسيب ورقتين بس من الجلاش وانزل الحشوة واقفل من كل الجوانب علي الفراخ والجبن والوقتين انزلهم وادهن بينهم واقطع بقا بالسكينة بمربعات وادهن الوش بباقي المادة الدهنية .
4- ادخلها علي فرن سخن علي 200علي الرف الوسطاني اول محس ان الجلاش اخد لون خفيف اجيب اللبن انزلة البيكينج بودر واقلبة كويس اوي مع اللبن واوزعة علي الصنية وادخلها الفرن تاني لغاية متبقا باللون الدهبي واخرجها اسلكها من بعض والهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق