--> طريقة عمل طاجن الكاليماري - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكاليماري / طاجن / مروة الشافعي

طريقة عمل طاجن الكاليماري

طاجن كاليماري

طاجن كاليماري مروة الشافعي

المقادير :
كلماري مقطع مكعبات
بصل مكعبات 
فلفل الوان
عصير  طماطم
3مكعبات زبدة 
2ملعقة كبيرة زيت 
ثوم شرائح
ملح
فلفل 
كمون
بهارات سمك 

شاهد ايضا : طريقة عمل شوربة السي فوود

الطريقة :
1- في حلة انزل الزبدة والزيت يسخنم كويس انزل الكلماري واعطية تشويحة حلوة كده وانزلة البصل نفس التقطيعة والحجم بالظبط .
2- اقلب مع الكلماري لغاية ميدبل البصل انزل الفلفل يدبل معاهم واخيرا انزل الثوم واقلب لغاية مريحتة تطلع انزل عصير الطماطم .
3- انزل الملح والفلفل والكمون والبهارات السمك واغطي الحلة اسبها تغلي وتتسبك وانزلها طاجن ادخلة الفرن السخن علي 200 علي الرف الوسطاني 10دقايق .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top