طاجن كاليماري
المقادير :كلماري مقطع مكعبات
بصل مكعبات
فلفل الوان
عصير طماطم
3مكعبات زبدة
2ملعقة كبيرة زيت
ثوم شرائح
ملح
فلفل
كمون
بهارات سمك
شاهد ايضا : طريقة عمل شوربة السي فوود
الطريقة :
1- في حلة انزل الزبدة والزيت يسخنم كويس انزل الكلماري واعطية تشويحة حلوة كده وانزلة البصل نفس التقطيعة والحجم بالظبط .
2- اقلب مع الكلماري لغاية ميدبل البصل انزل الفلفل يدبل معاهم واخيرا انزل الثوم واقلب لغاية مريحتة تطلع انزل عصير الطماطم .
3- انزل الملح والفلفل والكمون والبهارات السمك واغطي الحلة اسبها تغلي وتتسبك وانزلها طاجن ادخلة الفرن السخن علي 200 علي الرف الوسطاني 10دقايق .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق