عصير خروب
المقادير :
نصف كيلو خروب
2كوب سكر (نصف كيلو)
4لتر ماية
الطريقة :
1- في حلة انزل السكر ومعاه ربع كوباية من المقدار واهز فية من وقت للتاني لغاية مكل السكر يتكرمل وياخد لون دهبي غامق عشان يظبط طعم ولون الخروب .
2- اكون محضرة المية جمبي وانزل منها وحده وحده هنزل لترين والخروب اكون غسلاة كويس جدا وانزلة واسيبهم يغلم واغطيه واهدي واسيبة نص ساعة .
3- بعد نص ساعة اطفي واصفية بمصفا ضيقة واخد البذور تاني انزلها في الحلة تاني انزل عليها لترين مية كمان واصفيهم علي اللي صفناهم والخروب البذور اعطية للاولاد مغذي وطعمة حلو اوي عبي الخروب في اكياس حسب اعداد الكوبيات اللي هتحتجيها واحفظيهم في التلاجة وطلعي حسب الاستعمال.
2- اكون محضرة المية جمبي وانزل منها وحده وحده هنزل لترين والخروب اكون غسلاة كويس جدا وانزلة واسيبهم يغلم واغطيه واهدي واسيبة نص ساعة .
3- بعد نص ساعة اطفي واصفية بمصفا ضيقة واخد البذور تاني انزلها في الحلة تاني انزل عليها لترين مية كمان واصفيهم علي اللي صفناهم والخروب البذور اعطية للاولاد مغذي وطعمة حلو اوي عبي الخروب في اكياس حسب اعداد الكوبيات اللي هتحتجيها واحفظيهم في التلاجة وطلعي حسب الاستعمال.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق