--> طريقة عمل طاجن ارز معمر بالفراخ - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الارز / المعمر / بالفراخ / طاجن / مروة الشافعي

طريقة عمل طاجن ارز معمر بالفراخ

طاجن رز معمر بالفراخ 

ارز معمر بالدجاج مروة الشافعى

المقادير :
دجاجة كاملة مسلوقة نصف سلقة 
3كوب ارز مصري لتر لبن
نصف كوب كريمة طبخ
2ملعقة كبيرة سمنة 
2ملعقة كبيرة قشطة 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل الارز المعمر بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتى
شاهد ايضا : طريقة عمل الارز المعمر باللحمه من الشيف فاطمه ابو حاتى

الطريقة :
1- اغلي اللبن وانزل الرز واسيبة وانقعة لمدة ساعة واسيبة متغطي وبعد معدت ساعة احطة علي النار تاني يسخن وانزلة ملح وفلفل وسمنة وقلبي كويس اوي لغاية مالسمنة تسيح بعد مسخن كويس .
2- اجيب طاجن وانزل فيه الرز المعمر وانزل الفرخة في النص وانزلةهم كوباية من شوبة الفراخ واجيب بولة اخط فيها كريمة الطبخ والقشطة واقلبهم مع بعض وانزلها علي وش الفرخة غطيها كويس جدا .
3- في فرن سخن اوي ع اعلا درجة حرارة ودخلية 20دقيقة  غطيها بالفويل وهدي النار وسبيها تكمل سواها وبعد متستوي تفتحي الشواية ع الهادي لتتحمير واول متلاقي الفرخو خدت لون غطيها بالفويل وسيبي بقيت البريكس تاخد لون .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top