--> طريقة عمل دجاج تكا مسحب - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home تكا / دجاج / مروة الشافعي / مسحب

طريقة عمل دجاج تكا مسحب

دجاج تكا مسحب 

دجاج تكا مسحب مروة الشافعي

المقادير :
دجاجة كاملة منزوعة العضم
ملعقة صغيرة من كل (ملح-فلفل -كركم -كمون-كزبرة جافة -جرام ماسالا )
ملعقة كبيرة من كل (بابريكا -زيت )
2ملعقة كبيرة زبادي
ملعقة كبيرة صلصة ( اختياري)
2فص ثوم مفرومين
ملعقة كبيرة زنجبيل مبشور 

شاهد ايضا : طريقة عمل رول الفراخ المحشي

المقادير :
1- في بولة انزل الزبادي والصلصة والزيت والثوم والجنزبيل وكل التوابل واقلب كل المكونات مع بعض .
2- ابتدي اتبل الفرخة بكل التتبيلة والمفروض اني اسبها في التتبيلة يوم كامل ده افضل بكتير لكن لو مستعجلة خليها 3ساعات .
3- لو عندك شبكو حطيها في الشبكة ونزليها علي الجريل او تنزليها علي طول علي الجريل تاخد لسعة كده من الناجية الاولانية تاخد لون حلو كده واقلبيها الناحية التانية تاخد نفس اللون.
4- جهزي جمبك الصنية اللي هتدخلي الفرخة فيها الفرن تكمل سواها اول مخلاص اخدت من النحيتين اللون الحلو المشرط ده واحطها علي الصنية وادخلها الفرن تكمل سواها علي الرف اللي في الوسط علي 200 لمده50دقيقة واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top