--> طريقة عمل بيكاتا الفراخ بالمشروم والمكرونة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الدجاج / بالمشروم / بيكاتا / مروة الشافعي

طريقة عمل بيكاتا الفراخ بالمشروم والمكرونة

بيكاتا دجاج ومشروم

بيكاتا دجاج بالمشروم مروة الشافعي

المقادير :
4قطع من صدور الدجاج المقطع رفيع
كوب من المشروم المقطع
2فص ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة زبدة 
2ملعقة كبيرو زيت 
2ملعقة كبيرة دقيق 
 كوب شوربة دجاج
عصير ليمونة 
3ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
مكرونة مسلوقة 

شاهد ايضا : طريقة عمل فتة الفراخ بصوص الزبادي 

الطريقة :
1- انزل الزبدة والزيت وانزل الثوم والمشروم واشوح كلو مع بعضو اول مياخد لون انزلة في طبق وانزل مكعب زبدة وارص الفراخ واتبلهم ملح وفلفل واول مياخدو لون من تحت اقلبهم واتبل تاني واسبها تاخد لون حلو من تحت وتدخل في السوا .

 2- انزل الدقيق مع الشوربة واقلبهم كويس  واسبهم علي جمب اول مالفرأخ تدخل في السوا ابتدي انزل المشروم عليها تاني وعليهم الشوربة واقلب واسبها تغلي وتتقل وانزلها اللمون واول متتقل انزلها المكرونة واقلبهم تقلبتين مع بعض واطفي واقدم الطبق .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top