بيكاتا دجاج ومشروم
4قطع من صدور الدجاج المقطع رفيع
كوب من المشروم المقطع
2فص ثوم مفروم
2ملعقة كبيرة زبدة
2ملعقة كبيرو زيت
2ملعقة كبيرة دقيق
كوب شوربة دجاج
عصير ليمونة
3ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
مكرونة مسلوقة
شاهد ايضا : طريقة عمل فتة الفراخ بصوص الزبادي
الطريقة :
1- انزل الزبدة والزيت وانزل الثوم والمشروم واشوح كلو مع بعضو اول مياخد لون انزلة في طبق وانزل مكعب زبدة وارص الفراخ واتبلهم ملح وفلفل واول مياخدو لون من تحت اقلبهم واتبل تاني واسبها تاخد لون حلو من تحت وتدخل في السوا .
2- انزل الدقيق مع الشوربة واقلبهم كويس واسبهم علي جمب اول مالفرأخ تدخل في السوا ابتدي انزل المشروم عليها تاني وعليهم الشوربة واقلب واسبها تغلي وتتقل وانزلها اللمون واول متتقل انزلها المكرونة واقلبهم تقلبتين مع بعض واطفي واقدم الطبق .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق