--> طريقة عمل البطاطس الشيبسي البيتي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البطاطس / الشيبسي

طريقة عمل البطاطس الشيبسي البيتي

شيبسي 

الشيبسي

المقادير :
بطاطس شرائح دائرية رفيعة 
ماء مثلج 
3 ملعقة كبيرة خل 
اطعم حسب الرغبة 

شاهد ايضا : البطاطس الفريسكاس 

الطريقة :
1- اجيب شرائح البطاطس الشيبسي واغسلها وابتدي انقعها في مية متللجة وعليها الخل واسبها ساعة منقوع .
2- بعد منقعتها انشفها كويس جدا علي فوطة مطبخ نضيفة جدا لازم تنشف خالص من اي مية .
3- سخني زيت يكون غزير جدا تنشيف البطاطس وقليها في زيت غزير جدا هو سر نجاحها متستهونيش باي طريقة .
4- بعد متتحكر وتاخد لون طليعيها بالمصفا ونزليها علي طبق بعد متصفيها من الزيت كويس اوعي تطلعيها ع مناديل مطبخ هيطريها ورشي عليها اي طعم متوفر جبنة او جبنة متبلة او شطة ولمون كباب فراخ كل الاطعمة دي بتبقا من عند العطار متوفر وبالهنا .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top