شيبسي
بطاطس شرائح دائرية رفيعة
ماء مثلج 3 ملعقة كبيرة خل
اطعم حسب الرغبة
شاهد ايضا : البطاطس الفريسكاس
الطريقة :
1- اجيب شرائح البطاطس الشيبسي واغسلها وابتدي انقعها في مية متللجة وعليها الخل واسبها ساعة منقوع .
2- بعد منقعتها انشفها كويس جدا علي فوطة مطبخ نضيفة جدا لازم تنشف خالص من اي مية .
3- سخني زيت يكون غزير جدا تنشيف البطاطس وقليها في زيت غزير جدا هو سر نجاحها متستهونيش باي طريقة .
4- بعد متتحكر وتاخد لون طليعيها بالمصفا ونزليها علي طبق بعد متصفيها من الزيت كويس اوعي تطلعيها ع مناديل مطبخ هيطريها ورشي عليها اي طعم متوفر جبنة او جبنة متبلة او شطة ولمون كباب فراخ كل الاطعمة دي بتبقا من عند العطار متوفر وبالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق