كاب كيك شيكولاته
نصف كوب زبدة بدرجة حرارة المطبخ
نصف كوب سكر بودرة منخول
2بيضة بدرجة حرارة الغرفة
ملعقة صغيرة فانيليا
2كوب دقيق كيك
رشة ملح
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
نصف كوب لبن بارد
2ملعقة كبيرة كاكاو خام
3ملعقة كبيرة ماء
كريمة الزبدة :
3كوب سكر بودرة منخول
كوب زبدة بدرجة حرارة المطبخ
3ملعقة كبيرة كاكاو خام
2ملعقة كبيرة ماء فاتر
سبرينكلز ملونة
شيكولاتة كور للتزيين
شاهد ايضا : طريقة عمل كاب كيك الفانيليا
الطريقة :
1- في بولة انزل الدقيق والملح والبيكينج بودر واقلبهم كويس .
2- في بولة تانية انزل الزبدة والسكر واضربهم مع بعض بالمضرب الكهربائي لغاية ميعلي ويبيض وانزل البيض والفانيليا واضربهم كمان لغاية مالبيض يختفي .
3- انزل اللبن وحدة وحدة مع الخفق وعلي الكاكاو انزل المية اقلبهم كويس مع بعض وانزلة علي الخليط واخلط كل المكونات مع بعض وانزل خليط الدقيق واخلط كل المكونات كويس .
4- بعد مالخليط بقا متجانس انزلها في صواني الكاب كيك بالعلقة لغاية نص القالب وادخلها فرن علي 180 في النص واسبها 20دقيق لغاية متستوي واختبرة بالخلة واتاكد انة استوي واسيبة يبرد خالص .
5- اعمل كريمة الزبدة في بولة انزل الزبدة اضربها ضربة بالمضرب الكهربائي وانزل السكر شوية بشوية مع الضرب الجيد وانزل الكاكاو ويكون منخول كويس واضرب كويس اوي وانزلها المية مع الخفق بعد الخفق الكويس انزل الكريمة في كيس حلواني وابتدي ازين وش الكاب كيك وازين بالاسبرينكيلز والشيكولاتة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق