شيكولاته بندق
350جرام بسكويت ويفر
150جرام شيكولاتة دهن
نصف كوب بندق محمص ومقشر
نصف كوب بندق مفروم
للتغطية :
350جرام شيكولاتة بالحليب سايحة
نصف كوب بندق مفروم
شاهد ايضا : طريقة عمل شيكولاتة باونتي
الطريقة :
1- في الكبة انزل البسكوت وافرمة كويس اوي وانزل عليهم شيكولاته الدهن واعجنها كويس واسبها نص ساعة في الفليزر .
2- اخدها بقا واعملهاا كور صغيرة احشيها بندق واكورها كويس وادخلها الفليزر تاني 5دقايق عشان اقدر اتحكم فيها .
3- انزل الكور بعد مخرجها في البندق المفروم اخلية يمسك عليها وللتغطية انزل البندق مع الشيكولاتة وانزل الكور في الشيكولاتة وانزلها ع ورق زبدة واسبها تتماسك تاني ممكن تستخدمي الخام بس الشيكولاتة باللبن بتعطي الطعم اللي برة بالظبط والافضل تستخدمي الشوكة عشان تتخلصي من اي زيادات وطريقة تسييح الشيكولاتة حطي عليها معلقة زيت وقلبيهم وفي كيس نزليها واقفلية كويس وفي مية دافية وسبيها تسيح كويس .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق