بسكويت جوز هند
2كوب ونصف دقيق منخول
كوب ونصف جوز هند
كوب سكر بودر منخول
كوب وربع زبدة بدرجة حرارة المطبخ
2بيض
ملعقة صغيرة فانيليا
ملعقة كبيرة ونصف بيكينج بودر
للوجة :
سكر خشن
شاهد ايضا : طريقة عمل بسكويت الزنجبيل بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في البولة انزل الزبدة واضربها بالمضرب الكهربائي وانزلها السكر واضربهم لغاية ماللون يبيض ويبقو زي الكريمة انزلهم البيض الفانيليا واخلط لغاية مالبيض يختلط مع كل المكونات .
2- اخلط الدقيق والبيكينج بودر ورشة ملح صغيرة وحوز هند واقلبهم وانزلهم شوية بشوية للخليط واضرب كويس لغاية مخلص كل الكمية والخليط كلو يختلط عيدي عجن عليها بايدك عشان تتاكدي انو كلو اختلط وادخلها التلاجة متغطية نص ساعة .
3- بعد مترتاح نص ساعة في التلاجة اخرجها افردها كويس بين كيسين تلاجة وابتدي اقطع بالقطاعات حسب الحجم والشكل اللي حباه ورصي في الصنية ورشي ع وش البسكوت سكر خشن ودخلية فرن سخن جدا علي 170 علي الرف الوسطاني لغاية مياخد لون من تحت وفوق وطلعية وقدمية .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق