ناجتس مقرمشه
2عدد صدور فراخ
ملعقة صغيرة بصل بودر
ملعقة صغيرة ثوم بودر
نصف ملعقة صغيرة بابريكا
ملح
فلفل اسود
2ملعقة كبيرة لبن
2بيض
بقسماط
كورن فليكس مطحون
زيت للقلي
شاهد ايضا : طريقة عمل الفراخ المقرمشة
الطريقة :
1- في الكبة انزل الفراخ والثوم والبصل والبابريكا وملح وفلفل اسود واطحنهم كويس اوي .
2- اجيب البيض ولبن واخلطهم مع ملح وفلفل مع بعض اضربة في طبق وانزل الكورن فيليكس علي الدقيق وانكهم بنفس التوابل اللي نزلناها علي الفراخ والبقسماط في طبق لوحدة .
3- اشكل الفراخ اي شكل تحبية نزلي في الدقيق والبيض والبقسماط ورصيهم جمب بعض علي طبق وانزل في الزيت بس هو افضل انها تدخل الفليزر لتاني يوم تجمد واطلعها اقليها وممكن كمان تفرزيها بتعد بالسنة .
4- الناجتس تاخد لون حلو في الزت الزيت يكون سخن اوي ودرجة حرارة هادية وممكن تدخليها الفرن في صنية وادهنيها زيت علي الرف الوسطاني ودخليها 20دقيقة وقدميها.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق