--> طريقة عمل الناجتس المقرمشة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home المقرمشة / الناجتس / مروة الشافعي

طريقة عمل الناجتس المقرمشة

ناجتس مقرمشه

ناجتس مقرمشه مروة الشافعي

المقادير :
2عدد صدور فراخ
ملعقة صغيرة بصل بودر 
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
نصف ملعقة صغيرة بابريكا 
ملح
فلفل اسود
2ملعقة كبيرة لبن
2بيض
بقسماط
كورن فليكس مطحون
زيت للقلي 

شاهد ايضا : طريقة عمل الفراخ المقرمشة

الطريقة :
1- في الكبة انزل الفراخ والثوم والبصل والبابريكا وملح وفلفل اسود واطحنهم كويس اوي .
2- اجيب البيض ولبن واخلطهم مع ملح وفلفل مع بعض اضربة في طبق وانزل الكورن فيليكس علي الدقيق وانكهم بنفس التوابل اللي نزلناها علي الفراخ والبقسماط في طبق لوحدة .
3- اشكل الفراخ اي شكل تحبية نزلي في الدقيق والبيض والبقسماط ورصيهم جمب بعض علي طبق وانزل في الزيت بس هو افضل انها تدخل الفليزر لتاني يوم تجمد واطلعها اقليها وممكن كمان تفرزيها بتعد بالسنة .
4- الناجتس تاخد لون حلو في الزت الزيت يكون سخن اوي ودرجة حرارة هادية وممكن تدخليها الفرن في صنية وادهنيها زيت علي الرف الوسطاني ودخليها 20دقيقة وقدميها.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top