--> طريقة عمل كفتة الفراخ المقرمشة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الفراخ / المقرمشة / كفتة / مروة الشافعي

طريقة عمل كفتة الفراخ المقرمشة

كفته فراخ مقرمشه

كفته فراخ مروة الشافعي

المقادير :
2عدد صدور فراخ وورك فرخة مفرومين 
ملعقة صغيرة من كل ( ملح-فلفل -بابريكا -زعتر -ثوم بودر )
نصف كوب جبن مشكلة 
كوب دقيق
كوب بقسماط اصفر 
بيضة 
معلقة كبيرة لبن
زيت للقلي 

شاهد ايضا :طريقة عمل الكفتة بالوايت صوص 

الطريقة :
1- في بولة انزل الفراخ المفرومة وانزل الزعتر والملح والفلفل والبابريكا والثوم والجبن واعجنها واشكلها حسب طبعا متحبي التشكيل تشكليها صوابع او كور مبططة حسب رغبتكوادهني ايدك زيت عشانتسهل عليكي التشكيل .

2- نزلي علي الدقيق البقسماط وملح وفلفل والبيضة نزلي عليها اللبن واضربيهم سوا وملح وفلفل ونزلي الكفتة في البيض وبعدين البقسماط غلفيها كويس اهتمي بالشكل عشان ولادك يحبوها بعد متغلفي كل كمية الكفتة سخني الزيت حلو جدا وهدي النار ونزلي الكفتة تتحمر وتاخد لون وتستوي وطلعيها قدميها .

اقرأ أيضا:

هناك تعليقان (2):

اللحوم

اللحوم
to Top