--> طريقة عمل القرنبيط المقرمش الفظيع - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home القرنبيط / المقرمش / مروة الشافعي

طريقة عمل القرنبيط المقرمش الفظيع

القرنبيط المقرمش 

قرنبيط مقرمش  مروة الشافعي

المقادير :
قرنبيط نصف سلقة 
كوب دقيق 
كوب ونصف لبن قابل للزيادة 
ملعقة كبيرة نشا
ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
ملح
فلفل 
كمون 
كزبرة 
بهارات سبعة 
رشة شطة
2بيضة 
2فص ثوم مفروم
ملعقة كبيرة من (البقدونس -كسبرة- شبت )
زيت للقلي 

شاهد ايضا : طريقة عمل القرنبيط جارتان بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي

الطريقة:
1- القرنبيط بيتسلق في مية سخنة فيها ملح وكمون واسيبو لغاية ميتسلق نص سلقة .

2- في بولة انزل الدقيق والنشا والبيكينج بودر ووالثوم والبهارات والملح والفلفل والكمون والكزبرا والخضرة والشطة واقلب المكونات دي كلها مع بعض انزل البيض واقلبهم وابدء انزل باللبن مع التقليب حتي احصل علي خليط سائل زي البان كيك .

3- ابدء انزل القرنبيط في الخلطة ووردة بوردة ولازم اكون مسخنة الزيت كويس جدا ويكون غزير وانزل وردة وردة في الزيت لغاية مالطاسة تاخد لغاية مياخد لون دهبي مقرمش واطلعة علي مناديل مطبخ واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top