--> طريقة عمل باذنجان باللحم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الباذنجان / باللحم / مروة الشافعي

طريقة عمل باذنجان باللحم

باذنجان باللحم 

باذنجان اللحم مروة الشافعي

المقادير :
4حبات باذنجان 
نصف كيلو لحمة مفرومة 
بقدونس
تفل بصلة صغيرة 
ملح
فلفل 
رشة بهارات سبعة 
زيت
دقيق
للصلصة :
ربع كوب عصير طماطم
ثوم مفروم
ملعقة كبيرة خل 
ملح
فلفل اسود

الطريقة :
1- في بولة انزل اللحمة والبقدونس وتفل البصل وملح وفلفل وبهارات واعجنهم كويس مع بعض واشكلهم كرات صغيرة وابدرها بالدقيق وانزلهم في طاسة فيها زيت سخن واخليهم يخدو لون حلو .
2- عما الكفتة تاخد لون اكون فتحت البا1ذنجان نصين وعملتلها تقطيعات ودهنة زيت وعلي صنية ادخلها فرن سخن لغاية ميتشوي واخرجة .
3- اسيبة يبرد واعجن الحشو اللي جوة ومعاه رشة ملح وفلفل وبعد مالكرات تاخد لون انزل الكفتة علي الباذنجان في النص وفي حلة انزل زيت يسخن انزل الثوم المفروم اعطيلو تشويحة وانزل الصلصة وخل وملح وفلفل واقلب لغاية متتسبك وتتقل واوزعها علي وش الكفتة وعلي صنية ارصهم وادخلهم افرن 10دقايق علي الرف الوسطاني واخرجهم اقدمهم.

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top