--> طريقة عمل الذرة الابيض المصري وتحويلة الي الذرة الصفرا بطعم لذيذ وسهل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الذرة الابيض / المصري / مروة الشافعي / وتحويلة للذرة الصفرا

طريقة عمل الذرة الابيض المصري وتحويلة الي الذرة الصفرا بطعم لذيذ وسهل

الذرة الابيض المصري هنعملو اصفر

ذره ابيض مصري هنعملة اصفر مروة الشافعي

المقادير :
ذرة ابيض بلدي نصفين 
ملعقة كبيرة زبدة 
كوب لبن 
2ملعقة كبيرة سكر 
ملعقة صغيرة كركم 
للتنكية :
زبدة 
جبنة شيدر 
مايونيز 
بابريكا -بصل بودر -ثومبودر -فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل مقرمشات الذرة الصفرا

الطريقة :
1- حطيبي علي النار مية مغلية واقسمي الذرة نصين ونزلية في المية المغلية عليهم اللبن والسكر والزبدة والكركم وانتي اللي بتظبطي اللون حسب عاوزة الذرة الصفرا لونها اصفر غامق او فاتح او متوسط ده بايدك انتي .

2- وانتي سيباه علي النار حولي ان الغطا يكون موارب عشان ميفورش ويبهدل الدنيا واختبري درجة سواه وطلعية لما يستوي علي طبق وسبية يهدا شوية وهاتي اعواد شيش دخليها فية كده كل واحدة علي عود ونكهية بالتوابل اخلطيهم ورشيهم علية كده ممكن تحطي مايونيز .

3- انا دهنت كل واحدة كده بالزبدة وبشرت الشيدر علية ونكهتة بالتوابل وقدمتة تحفة جدا وخطير .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top