سمك فيليه مقرمش
كيلو سمك فيلية
للتتبيلة :
ملعقة كبيرة مستردة
ربع كوب دقة
للتغطية :
كوب دقيق
نصف كوب نشا
ملعقة كبيرة بيكينج بودر
شاهد ايضا : طريقة عمل شيش كباب السمك بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- قومي بتقطيع الفيلية حسب الشكل المناسب ليكي وفي بولة نزلي الدقة والمستردة وقلبيهم كويس وتبلي السمك كويس وسبيهم 10دقايق او نصف ساعة السمك بيتبل بسرعة .
2- في بولة نزلي الدقيق والبيكينج بودر والنشا وقلبيهم كويس اوي ونزلي السمك في الدقيق وسبية لغاية ميتشرب الدقيق ونزلي السمك تاني في خلطة الدقيق وسخني زيت سخن اوي ونزلي السمك وخلي النار متوسطة واول متاخد لون دهبي وطلعيها ع مناديل مطبخ .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق