السمك الفيليه
4 شرائح فيلية السمك الرفيع
نصف كوب دقيق
4ملعقة كبيرة زبدة
ن م صغيرة ملح
نصف كوب عصير ليمون
ر م صغيرة فلفل اسود
نصف كوب بقدونس مفروم
1ليمون شرائح
ربع ملعقة كبيرة فلفل احمر مفروم
شاهد ايضا : طريقة عمل السمك الفيلية المقرمش
الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل الزبدة والقليل من الزيت تسيح ابدء اخد قطعة من السمك وانزلها في الدقيق اغطيها بسيط وانزلها علي طول علي الزبدة وابدء ارص الشرائح جمب بعض ع قد متاخد الطاسة والحجم بيبقا حسب رغبتك انتي .
2- اول محس انو اخد لون دهبي من تحت اقلبة واخلية ياخد لون من الجهة التانية واختبرة بشوكة اشوف سواه هو مبيخدش وقت كبير اشيلو في طبق التقديم.
3- وانزل مكان السمك انزل عصير الليمون والفلفل الاحمر والملح والفلفل وتقلبتين كده وانزلة شرائح اللمون دقيقة بس يعمل فقاقيع من الجوانب وانزلة علي السمك وارص شرائح اللمون علي السمك ورشة البقدونس .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق