--> طريقة عمل بسكوت الزنجبيل - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الزنجبيل / بسكوت / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل بسكوت الزنجبيل

بسكويت زنجبيل 

بسكويت زنجبيل فاطمه ابو حاتي

المقادير :
3كوب دقيق 
3/4 كوب سكر 
2بيض
ملعقة صغيرة فانيليا 
كوب زبدة طرية 
2ملعقة كبيرة عسل اسود
ملعقة صغيرة زنجبيل بودر 
نصف ملعقة صغيرة بيكينج بودر 
رشة ملح
نصف ملعقة صغيرة حبهان مطحون 
نصف ملعقة صغيرة قرنفل مطحون 
نصف ملعقة صغيرة قرفة بودر 
للتزيين :
سكر خشن

شاهد ايضا : طريقة عمل بسكويت اليانسون

الطريقة :
1- في البولة انزل السكر والزبدة واخفقهم كويس اوي مع بعض لغاية ميبقو زي الكريمة ولونهم ابيض وهشين انزل البيض والفانيليا مع الخفق وانزل العسل الاسود واخفق تاني كويس اوي لغاية مكلة يندمج مع بعضة .
2- علي الدقيق انزل الزنجبيل والقرفة والحبهان والقرنفل والبيكينج بودر ورشة ملح واقلب كل المكونات دي الاهم ان الدقيق يكون منخول مرتين تلاتة وانزلة علي المكونات الطرية .
3- واقلبها كويس لغاية متتكون عجينة وابتدي اشكلها دوائر صغيرة وانلها في السكر واحطها علي صنية عليها ورقة زبدة وابطط تبطيطة واحده خفيفة واكمل الكمية بنفس الطريقة وادخلها فرن سخن علي 160علي الرف الوسطاني مده 10دقايق واخرجة وهو سخن ارصة واقدمة لو حباه يفضل ناشف ع طول في علبة واقفل عليها كويس .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top