--> طريقة عمل البطاطس المشوية بالبسطرمة - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home البطاطس / المشوية / مروة الشافعي

طريقة عمل البطاطس المشوية بالبسطرمة

بطاطس مشويه بالبسطرمه 

بطاطس بالبسطرمة مروة الشافعي

المقادير :
نصف كيلو بطاطس صحيحة بالقشر 
نصف كوب بسطرمة 
كوب جبنة مونزاريلا
كوب جبنة شيدر 
ملعقة كبيرة زبدة سايحة 
ملعقة صغيرة ثوم بودر 
ملح
فلفل 
بابريكا 
بصل اخضر 

شاهد ايضا :طريقة عمل البطاطس بزبدة الاعشاب 

الطريقة :
1- البطاطس ارش عليها ملح وفلفل وادهنة زيت حلو وادخلها الفرن تستوي علي 180 درجة .
2- بعد متستوي اقشر نصها بس واشل ابطاطس اللي في النص في بولة شيلي كل القلب بس تكون متماسكة يعني وانزل علي القلب اللي طلعناه بالزبدة والثوم والبسطرمة والملح والفلفل والبابريكا واقلبهم كويس مع بعض واحشي بيهم البطاطس .
3- ارصهم في قالب وانزل ع الوش المونزاريلا والشيدر وادخلها تحت الشواية تاخد لونوالجبن تسيح واقدمها .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top