جمبري مشوي
كيلو جمبري كبير
نصف كوب دقة
كزبرة مفرومة
ملعقة كبيرة مستردة
بهارات سمك
زيت
شاهد ايضا :طريقة عمل الجمبري المقلي
الطريقة :
1- في بولة انزل الدقة والمستردة وبهارات السمك ووالكزبرة واقلب المكونات مع بعض .
2- اكون غسلة الجمبري كويس اوي والمهم اننا نسيبة زي مهوا بقشرة بس اجي من الضهر افتح واشيل الخيط اللي بيكون في الضهر براحة خالص ده هيساعدك ان السمك يكون بيتشوي ويفضل بحجمة مينكمش ويلف.
3- خلصي كل الكمية بنفس الطريقة ودي حاجة مهمة جدا هاتي التتبيلة واحشي منطقة الضهر ونزلي الجمبري في التتبيلة المتبقية وسبية نص ساعة لان الاسماك مبتخدش وقت طويل عشان تتبل .
4- علي جريل سخن مدهون زيت واشوي او طاسة فيها زيت سخن المهم ميخدش اكتر من دقيقتين دقيقة علي النار وغطية دقيقة ومتكتريش علية عشان مينشفش وقدمية بالهنا .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق