شيكولاته خام صلبه
4 ملعقة كبيرة لبن بودرة
6 ملعقة كبيرة كاكاو خام ( كاكاو خام اسبانى )
5ملعقة كبيرة سكر بودرة
سمن نباتي زائبة
شاهد ايضا : طريقة عمل الشيكولاته الصلبة البيضاء
شاهد ايضا : طريقة تسييح الشيكولاتة بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في الكبة انزل السكر واللبن والكاكاو في الكبة واخلطهم لغاية مينعمو خالص .
2- اكون مجهزة 3ملاعق سمنة سايحة وانزل الخليط واقلب انا عاوزة الخليط يكون سايل بس مش خفيف .
3- ابدء اقلب وانزل سمنة عند الحاجة كل محتاج انزل لغاية مالخليط يبقا تقيل بس سايل يعني بسمك البشاميل .
4- في قوالب السيليكون او قالب فريزر وانزل فيه الخليط وادخلة التلاجة يتماسك لغاية ميبقا صلب واغلفها واحفظها في التلاجة لوقت الاستخدام .
نوع السمنه ايه لانى استخدمت روابى وطلعت مش حلوة وليها نكهة السمنه
ردحذفاستخدمي كاكاو خام يكون نوع اسباني لان ممكن نوع الكاكاو نفسة سيء والسمنة طغت ع الطعم او انتي كترتي السمنة
حذفشكراً لحضرتك
ردحذفشكرا علي كل حاجة بتعمليها
ردحذفشكرا علي كل حاجه بتعمليها
ردحذفربنا يخليكى ياحبيبتى تسلميلى
حذف