البيتي فور
المقادير :
4كوب دقيق منخول2كوب زبدة طرية بدرجة حرارة المطبخ
كوب سكر بودرة منخول
2اصفر بيض
ملعقة صغيرة فانيليا سائلة
رشة ملح
2ملعقة كبيرة كاكاو خام
للحشو :
مربي التين البيور او اي نوع مفضل
شاهد ايضا : طريقة عمل الكحك بطريقة الشيف فاطمه ابو حاتي
الطريقة :
1- في بولة انزل الزبدة واضربها بالمضرب الكهربائي تفك وانزلها السكر واضربهم مع بعض انا عاوزة الخليط ابيض وكريمي ابيض لازم عشان يعطيكي نتيجة حلوة ودايبة .
2- نزلي مع الضرب البيض والفانيليا واخفقي كويس اوي لغاية ميختلطو نزلي ع الدقيق الملح ونزلي مع الضرب شوية بشوية واخلطيهم كويس اوي بعد الخلط قلبية ايدك تاني كويس المهم تتاكدي انو كلو اندمج مع بعضو .
3- اقسمي العجينة نصين لو عاوزة لون ابيض وبني ونزلي علي العجينة الكاكاو وقلبيهم مع بعض وغطيها ودخليها التلاجة نص ساعة ترتاح بعدها نزليها كيس حلواني وابدئي شكل وردات او بالطول وده حسب رغبتك انتي .
4- جربي الاول بتنين او تلاتة واختبري بيهم لو فرشت منك زودية شوية من الدقيق معلقة بالكتير بس المكونات دي هيخليهولك زي الفل شكلي الفانيليا والشيكولاتة ودخلية فرن سخن علي 170درجة علي الرف الوسطاني لمده 10 دقايق ياخد لون حلو دهبي ووسبية يهدا وابدئي لزقي بالمربي ونزني بجوز هند فورماسيلو شيكولاتة حسب المتوفر تسبية كده حلو جدا .
تسلم الايادى انا عملت الكعك طلع روعة
ردحذفحبيبتى تسلميلى طالع روعه عشان انتى اللى عملاه ياحبيبتى ربنا يخليكى
حذفتسلم ايديك بجد
ردحذفتسلم ايدك ياشيف
ردحذفانا عملت بسكوت النشادر بس فرش مني ممكن اعرف السبب
تسلم الايادي الحاجة كلها جميله جدا
ردحذفتسلم ايدك ياشيف
ردحذف