كباب فاهيتا الفراخ
5اوراك فراخ مخلية مكعبات
للتبيلة :
2عصير لمون
2فص ثوم مفروم
ملعقة صغيرة كمون -بابريكا -ملح-فلفل
بصل بودر -ثوم بودر
للخضار :
بصل مكعبات
فلفل الوان مكعبات
مشروم حجم صغير
اسياخ شيش
ملعقة كبيرة زيت
سلطة البصل :
بصل شرائح رفيعة
ملح
فلفل
سماق
شاهد ايضا : طريقة عمل المكرونة بالفاهيتا
الطريقة :
1- في بولة انزل العصير والثوم والكمون والبابريكا والبصل والثوم والملح والفلفل واقلبهم مع بعض كويس اوي .
2- انزل مكعبات الفراخ واقلبها واسبها ساعتين في التتبيلة متغطية وبعد كده اتعامل معاها بنفس طريقة الشيش طاووق .
3- اجيب السيخ وادخل فية الخضار بالترتيب بصل وفلفل ومشروم وقطعة فراخ وهكذا لغاية مخلص لسيخ وعلي الجريل اعطية الزيت يسخن جدا وانزلة الكباب وافضل اقلب فيه لغاية ميستوي وياخد لون من كل الجوانب واقدمة مع سلطة البصل بالتوابل والسماق .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق