--> طريقة عمل الكفتة بالطريقة الايطالية - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الايطالية / الكفتة / بالطريقة / فاطمه ابو حاتي

طريقة عمل الكفتة بالطريقة الايطالية

كفته بطريقة ايطاليه

كفتة ايطالية   فاطمه ابو حاتي

المقادير :
نصف كيلو لحمة مفرومة 
بصلة مفرومة 
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
بصلة مفرومة 
2ملعقة كبيرة ريحان مفروم 
كوب عصير طماطم
نصف كوب بقسماط مطحون
2ملعقة كبيرة جبنة رومي مفرومة 
ربع كيلو جبنة مونزاريلا مكعبات
2ملعقة كبيرة دقيق
ملعقة كبيرة صلصة 
رشة سكر 
ملح
فلفل اسود

شاهد ايضا : طريقة عمل صنية الكفتة بالطريقة التركية 

الطريقة :

1- في البولة انزل اللحمة وتكون حمرا ومفرومة مرتين وانزلها بقسماط والبصلة المفرومة والجبنة الرومي وملح وفلفل اسود ونص كمية الثوم  واعجن المكونات دي كويس اوي اوي مده 5دقايق كده كل معجنتي كويس كل مالكفتة تكون متماسكة وحلوة جدا .
2- هاتي بقا قطعة ونزللها مكعب جبنة مونزاريلا واقفلي كويس وكوريها وهكذا لغاية متعملي كل الكمية ممكن تفرزيها كمان وهيا نية ونزليها في الدقيق يدوب تتدرحرج بس تتبدر .
3- في طاسة فيها زيت بسيط سخن جدا ونزلي الكفتة وحمريها ونززلها بقيت الثوم وشوحيهم لغاية مريحة الثوم تطلع ونزلي عصير الطماطم ولو حبة تكتري الصوص نزلي طماطم اكتر ورشة سكر وملح ع قد الصوص وفلفل اسود ولبي واول متتسبك الطماطم نزللها كوباية من المية المغلية واغطيها واسيب الكفتة تستوي مده 10دقايق وتكون جهزة للتقديم .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top