--> طريقة عمل الكشك - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكشك / فاطمه ابو حاتي / كشك بالزبادي

طريقة عمل الكشك

الكشك

الكشك فاطمه ابو حاتي

المقادير :
صدر فرخة مكعبات
بصلة كبيرة مكعبات
4ملعقة كبيرة سمنة بلدي
3ملعقة كبيرة دقيق
3ملعقة كبيرة رز
3كوب شوربة
كوب زبادي
ملعقة كبيرة دقيق
ملح
فلفل اسود
مكعب مرق
2فص مستكة
للتقديم :
عيش بلدي 

شاهد ايضا : طريقة عمل الكشك الصعيدى بالشوربة

الطريقة :
1- البصل المكعبات انزلها رشة ملح ومعلقة الدقيق وافركهم مع بعض كويس اوي وانزلهم علي زيت سخن واحمرها لغاية متبقا باللون البني الفاتح .
2- في حلة علي النار انزل ملعقة  السمنة تسخن انزل المستكة واشوح مكعبات الفراخ تغير لونها انزلها الشوربة وكل مالشوربة تكون قوية هيكون الطعم حلو جدا وانزل مكعب مرق .
3- انزل الرز للشوربة واغطي واسيب الشوربة تغلي والرز يستوي  وبعد مالرز استوي وفي طاسة علي النار انزل السمنة تسخن انزل الدقيق واقلب لغاية ميستوي ويبيض لونة وانزلة علي الشوربة مع التقليب المستمر عشان ميكتلش واتاكد انة فك انزل الزبادي واظبط القوام بالمية المغلية واظبط الملح والفلفل واقلب كويس او متغلي اطفي واقدمها مع البصل والعيش .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top