--> طريقة عمل رولات اللازانيا بالفراخ والمشروم - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الللازانيا / بالفراخ / رولات / فاطمه ابو حاتي / والمشروم

طريقة عمل رولات اللازانيا بالفراخ والمشروم

رولات اللازانيا بالفراخ والمشروم 

رولات اللازانيا   فاطمه ابو حاتي

المقادير :
9شريحة لازانيا مسلوقة 
نصف كيلو صدور فراخ شرائح
كوب مشروم فريش شرائح
بصلة مفرومة 
نصف كوب بقدونس مفروم
2كوب جبنة مونزاريلا وشيدر 
للبشاميل :
3ملعقة كبيرة دقيق
2ملعقة كبيرة زبدة 
3كوب لبن
كوب كريمة طهي
مكعب مرقة دجاج
ملعقة كبيرة زعتر 
رشة سبع بهارات 
ملح
فلفل اسود
زبدة 
شاهد ايضا : طريقة عمل الازانيا باللحمة المفرومة 
الطريقة :
1- في طاسة علي النار انزل زيت ويسخن كويس وانزل الفراخ افردها في الطاسة واسبها تلون واقلبها اول متاخد لون من كل النواحي كانها استوت وانزلها ملح وفلفل وزعتر والبهارات واقلب وانزلها المشروم وانزل الملح ومكترش الملح عشان الجبن واول ميستوم اطفي وانزلهم البقدونس وشوية من الجبن واللازانيا انزلها مية مغلية فيها ملح وزيت واول متغلي اطلعها وارصهم جمب بعض علي طبق .
2- في حلة انزل الزبدة والدقيق واقلب كويس لغاية مالدقيق يبدء يبيض يبقا كده استوي ابدء انزل اللبن وفي ايدي التانية المضرب انزل شوية بشوية واقلب لغاية متاكد ان كل الدقيق فك واول محس ان الشوية اللي نزلتهم تقلم انزل باقي اللبن واقلب مسبوش واسها عنة عشان ميكلكعش لغاية ميتقل ويبقا كريمي  وانزل مكعب المرق وملح وفلفل واقلب وانزل الكريمة وهيا غلوة وحده واطفي .
3- في بيريكس انزل كبشة من البشاميل وابدء احشي اللازانيا بتاعتي اخد وحده انزل فيها جزء من الحشوة والف رول وارص في البريكس والقفلة تكون لتحت واخلص وانزل عليها البشاميل واوزع علي كل واحدة الجبن وادخلها فرن سخن علي 200 علي الرف الوسطاني الجبن تسيح وتاخد لون حلو .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top