--> طريقة عمل يخني الكبد والكلاوي - فتكات اون لاين

مطبخ حلا

مطبخ حلا
Home الكبد / مروة الشافعي / والكلاوي / يخني

طريقة عمل يخني الكبد والكلاوي

يخني كبد وكلاوي

يخنى كبد وكلاوى مروة الشافعى

المقادير :
كبد
كلاوي
تفل بصل مفروم
فلفل حامي مفروم
4فص ثوم حلقات
ملح
فلفل اسود
زبدة 

شاهد ايضا :  طريقة عمل كبد وقوانص بالبصل والبطاطس من الشيف فاطمه ابو حاتى

الطريقة :
1- في طاسة انزل الزبدة تسيح انزل الكلاوي واشوحها لغاية متغير لونها وتاخد تحميرة لسعة كده من النحيتين انزل رشة فلفل اسود والبصل المبشور واشوح كده مع بعضة لغاية مريحة الثوم تطلع انزل الفلفل الحامي واعطية تشويحة معاهم كده.
2- انزل الكبدة واشوح براحة كده عشان الكبدة مبتستحملش واول مالكبدة تغير لونها انزل ملح وفلفل وازودلو مية سخنة بسيطة واول ميغلي انزلة في الطاجن وادخلة فرن سخن علي 200ع الرف  اللي في الوسط 10دقايق واقدمة .

اقرأ أيضا:

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

اللحوم

اللحوم
to Top